(video) S-a dezbrăcat în lenjerie intimă, chiar în fața Poliției de Frontieră de la Aeroport: Așa a protestat o stewardesă din Moldova

O femeie, angajata a unei companii de transport, însoțitoare de bord, s-a dezbrăcat în lenjerie intimă în fața sediului Poliției de Frontieră, în acest mod tânăra a protestat împotriva intimidării și hărțuirii care ar fi săvârșite de unii angajați ai Poliției de Frontieră.

Foto: FB

Mai multe însoțitoare de bord al companiei de transport se plâng că sunt intimidate și hărțuite regulat, în incinta Aeroportului Internațional Chișinău.

„Sunt dezbrăcate până la lengeria intimă și chiar au fost cazuri când au fost „rugate" să se dezbrace de tot.

Venim să reclamăm că reieșind din circumstanțele suspendării transportului rutier, condiționată de pandemia de Covid-19, compania și-a extins activitatea pe segmentul expediției aeriene, realizând investiții considerabile în organizarea rutelor charter”, susțin reprezentanții Partidului Democrația Acasă.

„Așa metode utilizează instituțiile statului pentru a pune presiune pe unii agenți economici „incomozi”, care nu vor să plătească taxe neformale „de protecție" „ca în anii '90", se arată într-o postare publicată pe o rețea de socializare.

Potrivit autorilor protestului, la fiecare cursă organizată pasagerii ar fi dezinformați de către colaboratorii Poliției de Frontieră, fiindu-le comunicat faptul că compania care îi deservește nu este una de încredere și nu-și onorează obligațiile contractuale de a duce persoanele până la destinație, iar factorii de decizie ai companiei și partenerii lor ar fi escroci.

Deasemenea, pasagerii ar fi forțați să comunice date cu caracter personal (telefon, domiciuliu etc.) sub rezerva că vor fi citați în ordine penală.

Pe numele firmei este deschis un dosar penal și există mai multe plângeri din partea clienților.


Pub