(foto) S-a deschis tronsonul străzii Maria Cebotari de lângă parc. Se poate circula doar în sens unic

Începând de marți, 2 martie 2021, a fost redeschisă circulația rutieră pe strada Maria Cebotari, în perimetrul bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – 31 August 1989. Decizia municipalității a fost luată pentru a decongestiona traficul rutier în zona centrală.

Astfel spus, serviciile municipale deja au demontat toate barierele, blocurile de beton și indicatoarele rutiere de restricționare pe tronsonul din str. Maria Cebotari. De asemenea, au fost schimbate utilitățile și remediat carosabilul în zona de intervenție.

În zonă au instalate 32 de indicatoare rutiere şi a fost evacuată platforma unde până acum era instalat un punct de control în preajma unui hotel.

Direcţia de deplasare pe str. M. Cebotari este cu sens unic, de la bd. Ștefan cel Mare și Sfânt spre 31 August 1989!

Amintim că în luna ianuarie a fost redeschisă circulația rutieră pe str. Sfatul Țării, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Mitropolit Dosoftei, iar obiectivul de semafor de pe bulevardul central a fost repus în funcțiune.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/