/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Scandal la Floreni! Primarul localității - luat la pumni

missing
03 martie 2021, ora 21:45

Scandal la Floreni! Primarul localității, Ruslan Crețu, a fost bătut, după ce ar fi vrut să organizeze lucrări de instalare a unui contor pentru apele reziduale, pe terenul care aparține primăriei. Potrivit primarului, incidentul a avut loc, azi dimineață, în jurul orei 10, atunci când muncitorii au ieșit în teren, pentru a efectua lucrările. La scurt timp, la fața locului a venit o echipă a Serviciului de Pază al unei companii avicole din Floreni, care l-ar fi luat la bătaie.

Potrivit lui Ruslan Crețu, angajații Primăriei sunt nevoiți instaleze un contor nou și să efectueze lucrări de modernizare a sistemului de canalizare de pe terenul care ar aparține primăriei, deoarece din anul 2017, până în anul 2019, primăria, împreună cu Întreprinderea Municipală precedentă au fost prejudiciate de peste nouă milioane de lei, din cauza unei neînțelegeri cu reprezentanții companiei avicole.

Am încercat să obținem o reacție de la reprezentanții companiei avicole, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon. Potrivit ofițerului de presă al Poliției raionului Anenii Noi, Olesea Gherman, părțile au depus declarații la poliție, în urma cărora oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele.

În același timp, primarul Ruslan Crețu susține că a fost bătut de Paza Avicolei, care ar fi din Transnistria, și audiat ca victimă.

Cazul este cercetat de oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram