‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 25 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleO companie din Italia vrea să cumpere un milion de tone de lapte

O companie din Italia vrea să cumpere un milion de tone de lapte

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Chiar dacă dezvoltarea sectorului zootehnic în țară stagnează în ultimii ani, încrederea consumatorilor de peste hotare în lactatele produse în țări cum ar fi Moldova, România sau Belarus, se pare că, este mare.

Cel puțin, așa susține o companie din Italia, gata să importe un milion de tone de lapte pe parcursul a 3 luni din aceste țări.

„În Moldova este, practic, imposibil să găsească asemenea cantități. De aceea, a fost extinsă aria și sperăm că va fi identificată cantitatea necesară și în România sau Belarus, sau câte o parte din fiecare țară. Drept cerință este stabilită asigurarea produsului gata ambalat și suplinirea cantității solicitate pe parcursul a 3 luni de zile. Partenerul de peste hotare nu dorește lapte praf, care ar putea fi asigurat de țări cum ar fi Austria sau Germania. De aceea, solicită lapte produs la noi în regiune. Sperăm să fie transmisă oferta acestora cât mai curând”, ne-a explicat Gheorghe Mațcu.

Producătorii interesați ne pot scrie un mesaj la adresa noastră de email sau contacta producătorul la numărul de telefon 069000767.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›