image
Sursa foto: Getty Images

Surpriză uriaşă! Laporta l-a ales pe cel care-l va antrena pe Messi în sezonul viitor la Barcelona

Joan Laporta, candidatul cu cele mai mari şanse la câştigarea alegerilor prezidenţiale de la FC Barcelona, de la finalul săptămânii, a stabilit numele antrenorului care-l va înlocui pe Ronald Koeman pe banca formaţiei catalane la finalul actualului sezon. Numele este o adevărată surpriză, având în vedere că tehnicianul abia şi-a început cariera de antrenor principal. Laporta îl vrea pe Mikel Arteta.

Ronald Koeman are contract cu Barcelona până în vara lui 2022, după ce a fost instalat în toamna lui 2020, dar mai mult ca sigur va pleca de pe Camp Nou la finalul actualului sezon, având în vedere că pe 7 martie va fi ales un nou preşedinte la FC Barcelona, iar acesta îşi va aduce propriul antrenor. Cele mai mari şanse la câştigarea alegerilor le are Joan Laporta, care şi-a ales deja favoritul care să-l antreneze pe Messi sezonul viitor.

Joan Laporta îl vrea pe Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, pe Camp Nou din sezonul viitor. Numele lui Arteta este o adevărată surpriză având în vedere că fostul mijlocaş basc abia şi-a început cariera de antrenor principal. Diario Gol este sursa care oferă informaţia legată de venirea lui Mikel Arteta la FC Barcelona din sezonul viitor. Cel mai probabil, Laporta se bazează pe faptul că Arteta a învăţat multe de le Pep Guardiola, căruia i-a fost ucenic în prima perioadă a catalanului la Manchester City.

În vârstă de 38 de ani, Mikel Arteta a fost instalat pe banca tehnică a lui Arsenal la finalul lui 2019 şi are deja 68 de meciuri în care i-a pregăti pe "tunari", cu o medie de 1,84 puncte câştigate pe meci. Mikel Arteta mai are contract cu Arsenal până în vara lui 2023. Din 2016, de când s-a lăsat de fotbal, până în decembrie 2019, Arteta a fost secundul lui Pep Guardiola la Manchester City.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: