image
Sursa foto: Getty Images

”Poți înnebuni în felul ăsta!” Ce contract a fost pusă să semneze ex-iubita lui Boateng, cu două săptămâni înainte să moară

Dispariția Kasiei Lenhardt, care a fost găsită moartă chiar în ziua în care fiul ei împlinea 6 ani, continuă să nască discuții în Germania.

Ex-iubita fotbalistului Jerome Boateng a încetat din viață la 25 de ani, în apartamentul ei din Berlin, la o săptămână după ce relația cu fotbalistul lui Bayern Munchen se terminase, cu scandaluri și acuze.

Publicația germană Bild a dezvăluit recent că modelul polonez semnase un contract de confidențialitate cu jucătorul, pe 25 ianuarie, prin care se angaja la ”tăcere”. Concret, Kasia Lenhardt era obligată să nu divulge absolut nimic (nici mesaje, nici fotografii) din relația ei cu Boateng.

Tânăra se angajase, prin semnătură, chiar să plătească amenzi pentru fiecare caz de încălcare a contractului, potrivit jurnaliștilor germani. Un asemenea contract este considerat unul ”imoral” de avocați, însă este valabil, cel puțin până la o decizie a unui tribunal.

Cathy Hummels, prezentatoare TV și soția jucătorului Mats Hummels, de la Borussia Dortmund, a vorbit despre acest gen de contract ca o ”încetare a exprimării opiniilor”. ”Poți înnebuni în felul ăsta”, a mai zis ea.

Înainte să moară, tânăra care avea 25 de ani a postat un ultim mesaj pe contul ei de Instagram, urmărit de 236 de mii de oameni. ”Acum este unde tragi linie. De ajuns!”, a scris Kasia Lenhardt. Din primele investigații ale poliției germane, ea s-ar fi sinucis.

Totodată, Cathy Hummels a detaliat și presiunea mare exercitată asupra partenerelor fotbaliștilor celebri.

Prezentatoare TV și autoare, aceasta a explicat, într-un interviu, cât de mult sunt afectate iubitele fotbaliștilor de comentariile răutăcioase de pe Social Media.

”Sunt o persoană publică și în trecut am experimentat acest fenomen, pentru că soțul meu e un fotbalist celebru. Am avut depresie severă, ajunsesem la capătul puterilor. Când am aflat de moartea Kasiei, m-a cuprins o mare tristețe.

Mă gândesc cât de disperată era din cauza 'furtunii' aruncate asupra ei pe rețelele de socializare. Mi-a rupt sufletul. Societatea și media trebuie să se trezească. Nimeni n-a fost interesat de versiunea ei a relației”, a declarat Cathy Hummels, citată de Corriere della Sera.

Kasia și Boateng au fost împreună un an și trei luni, iar după ce s-au separat modelul a fost extrem de afectat. Fotbalistul a acuzat-o că l-a șantajat și a spus în presă că fosta lui iubită avea probleme cu alcoolul, în timp ce aceasta l-a numit ”diavol”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: