image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe și-ar fi decis deja viitorul și nu rămâne la PSG: ”Este o echipă la care visează să ajungă!”

Kylian Mbappe va fi protagonistul acestei veri odată cu deschiderea perioadei de transferuri - starul lui PSG este unul din cei mai râvniți jucători, alături de Erling Haaland.

Francezul are contract cu campioana din Ligue 1 până în 2022, iar dacă Mbappe nu va semna prelungirea, parizienii trebuie să accepte ideea de a-l ceda contra unei sume frumoase pentru a nu-l pierde pe gratis.

Real Madrid părea marea favorită pentru a obține semnătura lui Mbappe, dar jucătorul de 22 de ani pare a avea alte planuri.

Jurnalistul englez Duncan Castles de la The Times susține că vedeta de pe Parc des Princes a ales Anglia, și nu Spania.

Iar echipa la care vrea să joace este Liverpool! Jurnalistul a dezvăluit că Mbappe i-a anunțat deja pe șefii de la PSG că vrea să plece și că visul lui este să joace pe Anfield Road.

Va rămâne o singură necunoscută - dacă Liverpool va putea plăti suma astronomică pe care o va cere PSG, echipă care a plătit 180 de milioane de euro atunci când l-a cumpărat de la Monaco.

Iar un mare antrenor este și un mare admirator al francezului - este vorba de Jurgen Klopp de la Liverpool. Conform celor de la Canal +, Klopp a luat legătura cu apropiați ai jucătorului pentru a tatona terenul.

Managerul ”cormoranilor” vrea să-l convingă pe Mbappe să ia în considerare o mutare la Liverpool și l-a pus pe fostul lui coechipier de la Monaco, Fabinho, să discute în prealabil.

Chiar dacă în ultima vreme nu a mai făcut transferuri spectaculoase, Liverpool ar vrea să pună la bătaie 150 de milioane de euro pentru Mbappe la vară când PSG va fi forțată să ia în calcul vânzarea jucătorului dacă nu semnează prelungirea.

Mbappe nu se ferește să ofere interviuri și să vorbească despre situația sa, dar joacă inteligent și spune că doar analizează încă.

"Sunt foarte fericit la PSG, întotdeauna m-am simțit bine aici. Fanii și clubul m-au ajutat întotdeauna și le voi fi mereu recunoscător. Vreau însă să mă gândesc ce voi face în următoarele etape ale carierei mele.

Vreau să mă gândesc și să analizez care e cea mai bună soluție pe care ar trebui să o aleg. Știu că trebuie să mă decid curând, dar încă mă gândesc. Dacă aș fi avut acum răspunsul, vi l-aș fi spus", a transmis Mbappe, într-o discuție cu cei de la Telefoot, citați de Daily Mail.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: