„A făcut ordine” pe un șantier de construcție din Durlești. Ce riscă suspectul

Un tânăr originar dintr-o localitate din raionul Telenești, a fost reținut pentru 72 de ore de polițiști, după ce ar fi furat mai multe instrumente electrice de pe un șantier de construcție din orașul Durlești.

Foto: http://politiacapitalei.md/

Individul în vârstă de 24 de ani, după cum s-a dovedit, nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni analogice.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție a sectorului Buiucani, au fost sesizați în dimineața de 01 martie, de către angajații care activează la șantierul de construcție, comunicând că au fost sustrase mai multe instrumentele electrice.

La fața locului polițiștii au stabilit că suspectul a pătruns în două vagoane unde muncitorii țin instrumentele, prin deteriorarea lacătului, de unde a sustras bunurile materiale, după care a părăsit locul comiterii infracțiunii.

Suma totală a pagubei a fost estimată la 13 300 lei.

Ofițerii de investigație și urmărire penală imediat au dispus mai multe măsuri în vederea reținerii făptașului care a comis infracțiunea.

Astfel, în urma acțiunilor întreprinse de către angajații poliției, suspectul a fost reținut pe urme fierbinți iar asupra sa avea bunurile sustrase care au fost ridicate de către polițiști. Suspectul a fost escortat la inspectorat, iar în cadrul acțiunilor procesual penale el și-a recunoscut vina.

Conform legislației pentru fapta comisă el riscă amendă până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Pub