Poliția l-a reținut pe tânărul care a împușcat două minore din Holercani

by D M
Distribuiti mai departe...

Poliția națională a făcut publice imagini cu momentul în care tânărul care, noaptea trecută, a tras mai multe focuri de armă în două minore din Holercani, raionul Dubăsari, una dintre ele decedând la spital. Potrivit Poliției, bărbatul de 27 de ani a fost stopat pe traseul Criuleni-Chișinău, iar arma era la el, scrie realitatea.md.

Amintim că două adolescente au fost împușcate noaptea trecută de un de un tânăr în vârstă de 27 de ani, una a decedat, iar alta se află pe patul de spital, anunță astăzi Poliția Națională.

Potrivit poliției, noaptea trecută, în localitatea Holercani din raionul Dubăsari, în urma unui conflict, un bărbat de 27 de ani a efectuat mai multe împușcături în direcția a două minore de 16 ani.

Ulterior, a luat fata cu care s-a certat și a transportat-o la spital, în jurul orei 01:30, plecând într-o direcție necunoscută. Minora a decedat în urma rănilor primite.

Prietena ei, care a fost la fel rănită mai mult în zona picioarelor este internată în spital.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele care au dus la producerea crimei. La moment, oamenii legii întreprind măsuri în vederea depistării și reținerii bărbatului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.