image
Sursa foto: jurnal.md

Crimă la Orhei: Un bărbat a fost înjunghiat mortal cu un cuțit de bucătărie, după un scandal

Crimă în satul Budăi, din raionul Orhei. Un bărbat de 53 de ani a fost ucis cu un cuțit de un tânăr de 25 de ani, după ce între ei s-ar fi iscat o ceartă.

Aseară, în jurul orei 17.00, Serviciul 112 a fost alertat de un bărbat care declara că vecinii săi se agresează fizic. Ajunși la fața locului polițiștii i-au depistat pe pragul gospodăriei pe tânarul de 25 de ani și trupul neînsuflețit al bărbatului de 53 de ani, cu semne evidente de moarte violentă.

Ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău, a declarat pentru Jurnal.md că oamenii legii au stabilit că între cei doi s-ar fi iscat o certă, care treptat a degenerat în agresiune fizică reciprocă. La un moment dat, tânărul ar fi luat un cuțit de bucătărie pe care-l avea în casă și i-ar fi aplicat o lovitură în regiunea inimii, care a fost fatală.

Bănuitul a fost escortat la IP Orhei unde urmează a fi audiat și reținut pentru 72 de ore. Poliția activează în continuare la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele cazului și a administrării bazei probatorii. Pe acest caz a fost pornită cauza penală în baza semnelor constitutive ale infracțiunii prevăzute de art. 145, alin. (1), Cod Penal.

Noutăţile partenerilor

comentarii: