Actualitate

Serviciul Fiscal se laudă cu încasări mai mari cu peste 330 de milioane. Sunt bani pentru anticipate!

Peste 6,6 miliarde lei au fost încasate la Bugetul public național de către Serviciul Fiscal de Stat în primele 2 luni ale anului 2021. Datele respective denotă o creștere cu peste 336,4 milioane lei sau cu 5,4 % în raport cu perioada similară a anului precedent.

Respectiv, la cele patru componente ale Bugetului public național, au fost înregistrate următoarele rezultate:

În perioada de referință, la Bugetul de stat s-au încasat 2,8 miliarde lei, ceea ce constituie cu 211,8 milioane lei mai mult comparativ cu aceeași perioadă a anului 2020, sau o creștere de 8,2 %.

La Bugetele locale s-au înregistrat încasări în sumă de 644,0 milioane lei, ceea ce reprezintă cu 41,1 milioane lei mai mult comparativ cu perioada similară a anului precedent sau cu 6,8 %.

De asemenea, la Bugetul asigurărilor sociale de stat, în perioada menționată, s-au încasat 2,4 miliarde lei, ceea ce constituie cu 59,0 milioane lei mai mult comparativ cu perioada similară a anului precedent, sau o creștere de 2,6 %.

La Fondurile asigurărilor obligatorii de asistență medicală s-au acumulat 811,0 milioane lei, ceea ce constituie cu 24,5 milioane lei mai mult în comparație cu perioada similară a anului 2020 sau cu 3,1 %.

Menționăm că, principalul angajament pe care și l-a asumat SFS pentru anul 2021 este evoluția pozitivă a încasărilor la BPN.

Igor Dodon: „Aud că „haideți cât mai repede la anticipate”. Cât costă alegerile? 120 de milioane de lei.„

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *