Un tânăr de 25 de ani și-a înjunghiat vecinul cu un cuțit de bucătărie, după o ceartă

Un bărbat de 53 de ani din satul Budăi, raionul Orhei a fost ucis cu un cuțit de un tânăr de 25 de ani, după ce s-au certat. Informația a fost confirmată de ofițera de presă al IP Orhei, Elena Băetrău.

Foto: UNIMEDIA

Aseară, în jurul orei 17.00, Serviciul 112 a parvenit apelul telefonic de la un bărbat, care a comunicat că vecinii săi se agresează fizic reciproc.

Ajunși la fața locului polițiștii i-au depistat pe pragul gospodăriei pe tânarul de 25 de ani și trupul neînsuflețit al bărbatului de 53 de ani, cu semne evidente de moarte violentă.

Potrivit poliției, între cei doi s-ar fi iscat o ceartă, care treptat a degenerat în agresiune fizică reciprocă. La un moment dat, tânărul ar fi luat un cuțit de bucătărie pe care-l avea în casă și i-ar fi aplicat o lovitură în regiunea inimii, care a fost fatală.

Bănuitul a fost escortat la IP Orhei unde urmează a fi audiat și reținut pentru 72 de ore.

Poliția activează în continuare la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele cazului și a administrării bazei probatorii.

Pe acest caz a fost pornită cauza penală în baza semnelor constitutive ale infracțiunii prevăzute de art. 145, alin. (1), Cod Penal.


Pub