(video) Shok.md a devenit de prima clasă: Vedete și cititori fideli au venit cu urări, la cei 7 ani de activitate

SHOK.md – primul portal de cancan din Moldova, împlinește, astăzi, 7 ani de lansare. 7 ani în urmă – la 1 martie 2014, portalul, care acum e unul dintre cele mai urmărite și discutate, venea ca o mare noutate în mass-media și-n țară, în general, or presa de cancan, pe atunci, lipsea cu desăvârșire în Republica Moldova. SHOK.md a trecut printr-o serie de transformări și de etape, a publicat zeci de mii de materiale, de noutăți curioase, de interviuri interesante, de exclusivuri și picanterii.

Foto: captură de ecran

Cu această ocazie mai multe vedete au venit cu mesaje de felicitare și urări de bine pentru site-ul SHOK.md.

„La mulți ani echipei SHOK.md. Știu că astăzi este aniversarea voatră, pe lângă această zi superbă, prima zi de primăvară și pe această cale vreau să vă transmit un la mulți mulți mulți ani din partea mea și să vă doresc doar productivitate în continuare”, a transmis Laura Vetty.

„Mulțumesc SHOK.md pentru ca sunteți alături de mine și urmăriți activitatea mea. Mulțumesc că de fiecare data scrieți cele mai drăguțe articole despre mine. Iar cu această ocazie vă urez un sincer “ La mulți ani” întregii echipe”, a transmis Gabriella Năstas.

La fel și interpreta Cristina Ceauș a venit cu un mesaj de felicitare. „Azi în zi de Primăvară e săbatoare pentru voi SHOK.md, 7 Ani frumoși împliniți. La mulți ani înainte cu succese pe măsura așteptărilor!!! Vă mulțumesc că sunteți aproape de mine și comunicați frumos publicului realizările mele!!! Felicitări pentru întreaga voastră echipă la mai mult și la mai mare”.

„Cât de mult mă bucur că SHOK.md este născut la fel primăvara. Eu la fel sunt născută primăvara și vin cu o felicitare către voi dorindu-vă reînvierea credinței, a speranței și a fericirii. Sănătate multă, multă întregii voarte echipe și în același timp mulți cititori fideli, înțelegători, corecți și echidistanți”, ne-a felicitat Doina Danielean.

Dar ce știu moldovenii despre primul site de cancan din Republica Moldova, ce au auzit și cu ce urări vin pentru cei 7 ani de activitate, aflați din voxul realizat de către echipa SHOK.md.


Pub