Ion Ceban cere monitorizarea mașinilor ce fac curat prin oraș: Să vedem ce fac noaptea. Dvs poate dormiți și alții, care se expun diferit, tot dorm, dar oamenii lucrează

În municipiul Chișinău sunt multe străzi murdare și neîngrijite. Cel puțin, asta susține primarul Ion Ceban, care i-a mustrat pe unii subalternii din subdiviziuni la ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău din 1 martie. Edilul a fost săptămâna trecută în teren și i s-a creat impresia că sunt unele zone unde nu s-a intervenit deloc. În acest context, Ceban a cerut să fie monitorizate mașinile ce fac curat prin oraș.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit lui Sergiu Tomiță, administrator al Î.M. Regia „Exdrupo", săptămâna aceasta compania se va axa pe lucrările de salubrizare a orașului, în special pe spălarea străzilor, dacă condițiile climaterice vor permite aceasta.

„Noi abia am început lucrările de salubrizare, o să dureze o lună și jumătate”, a declarat Tomiță.

„Publicați aceste materiale pe site-ul Primăriei când și unde o să interveniți și video, căci o să vă spună ca anul trecut că iarăși nu știu ce ați făcut. Dacă este nevoie plasați înregistratoare pe fiecare unitate de transport că nu costă scump. Și îmi raportați săptămâna viitoare iată pe care le-ați pus și vreau ca fiecare să fie conectat, să vedem ce fac ei noaptea, cum curăță străzile.

Dumneavoastră probabil dormiți și mulți alții dorm, și unii care se expun diferit tot dorm, dar oamenii lucrează. Las să se vadă că lucrează. Cine nu are somn noaptea, să poată vedea că uite X sau Y, ori mașina cutare lucrează acolo și acolo”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei Chișinău.


Pub