12:49:49 24.04.2024
Stiri

DOC // Adrian Dupu, noul secretar de stat al DRRM. „Este mai important ca niciodată ca România să fie aproape de R. Moldova și să promoveze proiecte care să întărească relația deosebită dintre cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului”

Actualitate 01.03.2021 09:23 Vizualizări2051 Autor: Ziarul National
DOC // Adrian Dupu, noul secretar de stat al DRRM. „Este mai important ca niciodată ca România să fie aproape de R. Moldova și să promoveze proiecte care să întărească relația deosebită dintre cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului” Facebook


Președintele Partidului Național Liberal (Diaspora), Adrian Dupu, a fost numit de premierul României, Florin Cîțu, în funcția de secretar de stat al Departamentului pentru relația cu Republica Moldova (DRRM).

„Primăvara începe cu o nouă provocare. Mă simt onorat să preiau de astăzi funcția de secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Mă bucur că voi avea ocazia să îmi folosesc experiența pe care am acumulat-o în R. Moldova pentru a putea pune umărul la apropierea dintre cele două state”, a scris noul secretar de stat într-o postare pe Facebook.

Oficialul are planuri mari în fruntea DRRM. „În această perioadă dificilă pentru întreaga lume, este mai important ca niciodată ca România să fie aproape de R. Moldova și să promoveze proiecte care să întărească relația deosebită dintre cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului. Sunt foarte multe de făcut, provocările sunt pe măsură, iar angajamentul meu va fi total”, a adăugat Adrian Dupu.

De menționat că Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova a fost înființat acum un an, iar primul conducător al instituției a fost Ana Guțu. „Pe parcursul anului pandemic 2020, în condiții neprietenoase, am reușit să punem la punct o instituție absolut nouă în cadrul Guvernului României. Am investittoată experiența și priceperea mea de profesor universitar, politician și manager cu experiență în această provocare profesională inedită. Am lansat în premieră proiecte novatoare, de perspectivă - toate în beneficiul perpetuării relației strategice între România și R. Moldova. Aduc sincere mulțumiri tuturor consilierilor mei, întregului colectiv DRRM pentru prestație, angajament ferm și competențe. Îi doresc mult succes noului secretar de stat al DRRM, domnului Adrian Dupu”, a declarat Ana Guțu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md