Primăvară, primăvară, mi-amintești a câta oară. Echipa #diez ți-a pregătit un playlist colorat pentru ziua de 1 martie

colăcel roz

Ura, ura, ura. E primăvară. Ceva timp în urmă echipa #diez vă prezenta în fiecare zi de vineri un playlist tematic, am decis să revenim la tradiție, cel puțin astăzi, întrucât începem un nou anotimp.

Am răscolit prin memorie și preferințe și am selectat piesele pe care le asociem cu acest anotimp. Vă prezentăm playlistul mai jos și vă urăm o primăvară frumoasă cu muzică bună în căști.

Recomandare de la Ilinca Televca

„De regulă, toți noi obișnuim să ne facem speranțe de la timp, de la ziua de mâine, de la ziua de luni, de la primăvară, vară și tot așa… când de fapt, tot de ce avem nevoie este în interiorul nostru aici și acum. Nu încetați să sădiți să să înfloriți în interiorul vostru ce vreți voi. Primăvară să vă fie nu doar timpul de afară, ci sufletul, anul împrejur. Și nu uitați că întotdeauna, după un pic de hibernare și (ne)lumină, neapărat, va fi soare.”

Recomandare de la Liubomir Guțu

„Primăvara pentru mine înseamnă sfârșitul chinurilor suportate iarna: ger, ninsoare, topirea zăpezii, haine grele, cușmă, mănuși, fular înghețat în zona nasului și gurii, după care îmi este și mai frig. Eu sunt omul soarelui, îmi place căldura și culori aprinse și vii. Cântece live de pe crengile copacilor, față bronzată de dimineață și începerea sezonului de mers pe bicicletă туда-сюда.”

Recomandările Valeriei Batereanu

Recomandarea lui Dinu Bubulici

Recomandare Elenei Baranov

„Să aveți o primăvară frumoasă așa ca voi. V-am pupat!”

Recomandare de la Bogdan Scoclev 

„Весна — это сезон, когда пробуждается не только природа, но мы сами, наши чувства и эмоции. Песня «Spinning over you» — Reyko возглавляла мой плейлист весь сезон весны 2020. Она стала для меня настоящим открытием и невероятной поддержкой. Я счастлив вернуться к ней и сегодня ❤

Recomandări de la Djein Vacari

Recomandare de la Constantin Topală și Tolea Cibotari

Recomandările Alinei Gîrneț

Recomandarea lui Petru Beșleaga

Recomandări de la Lily Zdibneak

Recomandare de la Alexandru Lebedev

Recomandările Vitalinei Simirețchi

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente