(foto) Premieră: Ediţia aniversară VW Golf GTI Clubsport 45

În vara anului 1976, Volkswagen a lansat pe piață un Golf distinctiv sportiv – GTI. În acel moment, nimeni de la VW nu avea idee că el va deveni în cele din urmă cea mai de succes mașină sport compactă din lume. Dar exact așa s-a întâmplat – de la producția celor 5.000 de vehicule care erau inițial planificate până la peste 2.3 milioane astăzi!

Acum, Volkswagen marchează cea de-a 45-a aniversare a acestei mașini iconice cu un model aniversar: Golf GTI Clubsport 45 – o ediție exclusivă a modelului Golf GTI Clubsport cu 300 CP. Individualizarea extinsă face din Clubsport 45 un automobil de colecţie “servit la pachet” cu toate cele necesare.

Chiar și standardul Golf GTI Clubsport este distinct din punct de vedere tehnic de clasicul Golf GTI , cu caracteristici care includ un motor turbo cu 55 CP mai puternic și modul Special de conducere pentru utilizarea pe circuite. Aspectele vizuale ale Clubsport includ prize de aer mai mari (livrând mai mult aer către motor), un spoiler deschis special conceput pentru a permite un flux de aer sporit (forță de apăsare mai mare) și un sistem de evacuare sport separat.

Clubsport 45 este gata să plece la drum cu mai multe personalizări individuale decât oricând. Exteriorul se mândrește cu un acoperiș negru izbitor, cu spoiler de acoperiș negru, în omagiul lunetei cu rame negre care se regăsea pe primul Golf GTI.

Cu pachetul Race, care este disponibil în mod standard și exclusiv pentru Golf GTI Clubsport 45, echipamentul include: jante din aliaj de 19 inci Scottsdale, cu finisaj negru lucios şi cu aplicaţii în Tornado Red; un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament; eliminarea limitatorului de viteză (maşina va putea rula cu peste 250 de km/h, însă nu se menţionează cu cât maxim).

Seria Clubsport 45 are, de asemenea, standard farurile IQ.Light LED matrix cu bandă decorativă roşie, pe lângă o serie de autocolante aplicate pe caroserie.

Interiorul modelului aniversar prezintă, de asemenea, însemnele clasice GTI: inscripţii GTI pe spătarele scaunelor sport premium pentru pasagerii din faţă şi o emblemă “45” pe spiţa centrală a volanului sport multifuncțional.

Vânzările preliminare încep de astăzi, 1 martie, în anumite ţări europene. Preţul în Germania îi este de 47.790 de euro. Nu se menţionează că ar fi vreo ediţie limitată, însă cel mai probabil va fi disponibilă doar timp de un an (anul aniversar).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/