Interes mare pentru noul IONIQ 5 în Europa! Cât costă maşina în ediţia limitată de start Project 45

Premiera mondială a noului Hyundai IONIQ 5 a fost urmată de cel mai mare număr de clienți europeni care s-au arătat interesaţi de noutate, aşa cum nu s-a mai întâmplat anterior pentru o altă maşină a mărcii.

De la prezentarea sa din 23 februarie, compania a înregistrat peste 236.000 de manifestări de interes, i-ar numărul celor care s-au grăbit să rezerve o maşină din ediţia de start limitată la doar 3.000 de exemplare – IONIQ 5 Project 45 – au fost de aproape trei ori mai mare în decurs de 24 de ore de la deschiderea rezervărilor!

Debutând printr-o premieră mondială virtuală, IONIQ 5 a generat rapid un nivel foarte ridicat de trafic pe site-urile web ale Hyundai și de implicare pe reţelele de socializare din partea consumatorilor din Europa – mai mult decât oricând a înregistrat anterior Hyundai pentru un astfel de eveniment, inclusiv atunci când a fost lansat noul Tucson în 2020.

Modelul în ediție limitată va fi primul IONIQ 5 produs și livrat clienților din Europa din această vară. Are un nivel de dotări foarte înalt și include multe dintre cele mai inovatoare și atrăgătoare caracteristici precum acoperișul solar, jantele din aliaj de 20 de inci, faruri şi stopuri full LED, head-up display, sistem audio Bose, etc.

Noul model IONIQ 5 Project 45 a fost disponibil de comandat în ţări europene precum Franța, Germania, Marea Britanie, Olanda și Norvegia. Norocoșii se vor mai alege cu o serie de conținut avansat sub formă de videoclipuri exclusive, imagini și actualizări de știri, dar și vor rămâne informați cu privire la starea mașinii lor de la producție până la livrare. În plus, vor primi o invitație la un eveniment exclusiv de experiență IONIQ în țări selectate în primăvara anului 2021.

Tot în anumite țări, Hyundai va oferi fiecărui client al unui astfel de electromobil un abonament de folosire a staţiilor IONITY, valabil timp de doi ani la preţ redus – 13 euro/lună (pentru clienții din Germania acest serviciu nu va fi disponibil de la început, dar va fi activat mai târziu).

Reieşind din aceste informaţii, am accesat site-ul german al Hyundai şi am descoperit că preţul unui IONIQ 5 Project 45 constituie local 59.550 de euro! Acesta este format din preţul de bază al maşinii (41.900 de euro) + pachetul Project 45 care include dotări opţionale, al doilea motor electric ce aduce un sistem AWD respectiv, dar şi bateria cea mai voluminoasă de 72.6 kWh (17.650 de euro).

[embeddoc url=”https://autoblog.md/media/2021/03/Hyundai-IONIQ-5-Project-45.pdf”]


Vezi şi:

https://autoblog.md/video-cat-costa-noul-ioniq-5-in-coreea-si-cate-masini-s-au-precomandat-in-primele-24-de-ore-este-un-record/

Cmentariile sunt închise