(foto) A plecat cu fanii lăsând-o arzând! Proces penal pe numele tânărului care şi-a incendiat maşina lângă Hruşova

Detalii suplimentare ne-au fost comunicate de poliţie în privinţa situaţiei de ieri, când un tânăr şi-a incendiat automobilul intenţionat pentru a căpăta faimă pe reţelele de socializare. Conform informaţiilor oficiale, totul s-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri, 28 februarie.

https://autoblog.md/video-s-a-facut-de-ras-poluand-doar-aerul-un-tanar-si-a-incendiat-intentionat-masina-in-afara-capitalei/

Ofiţerul de presă al IP Criuleni, Elena Băetrău, ne-a putut comunica că s-a aflat despre cele întâmplate în urma unui apel la 112, prin care un concetăţean a semnalat despre faptul că pe traseul Criuleni-Chișinău, la intrare în satul Hrușova din raionul Criuleni, arde un automobil marca BMW.

La fața locului s-au deplasat echipajele de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliţie Criuleni, precum și o echipă de pompieri al USP Vadul lui Vodă, care în scurt timp au lichidat incendiul, constatând că unitatea de transport a fost incendiată intenționat.

Şi după cum am intuit, ceea ce ne-a fost confirmat şi de poliţie, protagonistul situaţiei şi fanii săi au plecat de la faţa locului într-un mod total iresponsabil, lăsând maşina să ardă!

Astfel, pe numele proprietarului maşinii, a fost pornit un proces penal în cadrul căruia, acțiunile ultimului, urmează a fi examinate conform prevederilor art. 287 Cod Penal al RM “Huliganismul”. Respectiv, în cadrul procesului penal iniţiat, autorităţile urmează să decidă cum va fi el pedepsit: penal sau contravențional.

Vezi şi:

https://autoblog.md/tanarul-care-si-a-distrus-bmw-ul-nu-se-opreste-si-promite-si-alte-incendieri-ce-a-declarat-presei/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/