/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Detalii despre cazul de la Hîncești, unde un tânăr a fost găsit strangulat, iar bunicul acestuia - mort la podea

missing
01 martie 2021, ora 20:30

Descoperire macabră într-o casă din Lăpușna, Hâncești. Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost găsit strangulat de grinda casei, iar bunicul acestuia – mort la podea. Vestea i-a șocat pe locuitorii satului. Potrivit vecinilor, mama tânărului de 26 de ani este plecată la muncă peste hotare la fel ca și frații băiatului. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Vestea a zguduit satul, oamenii au rămas șocați și au diferite opinii despre cele întâmplate.

Vecinii spun că nu au auzit nimic și au aflat vestea abia când la poartă le-a bătut poliția. Această femeie ne-a spus că îi cunoștea bine pe cei doi, însă habar nu are de ce s-a ajuns la așa nenorocire.

Corpurile neînsuflețite au fost depistate de verișorul tânărului de 26 de ani, în jurul orei 12. Acesta a și alerat Poliția.

Potrivit Poliției, bătrânul a murit fără urme de moarte violentă, iar în cazul tânărului se așteaptă rezultatele expertizei medico-legale, pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram