Horoscop 28 februarie. Unii nativi pot pierde totul dintr-o mică greșeală

Ne aşteaptă o zi care pare să fie un preambul pentru o primăvară superbă, plină de romantism şi de poveşti de dragoste de neuitat, scrie SHOK.MD, cu referire la observatornews.ro. Ce te așteaptă în ultima zi a lunii februarie vezi mai jos.

Foto: elespecial.com

Berbec

Berbecii au parte de o zi productivă fie la locul de muncă, fie la treburile casnice. Te simți pregătit pentru orice sarcină ți se va da și vei face față cu bine provocărilor neașteptate, care nu întârzie niciodată să apară. Spre finalul zilei primești vești legate de situația ta financiară șubredă din ultima perioadă. Asta te poate scăpa de toate neajunsurile, dar ai grijă cum gestionezi situația, pentru că poți pierde totul dintr-o mică greșeală.

Taur

Nativii Taur apreciază foarte mult lucrurile simple și rafinate din viața lor. Acest instinct te poate ghida spre alegeri de care o să fii mândru pe viitor. Activitățile relaxante pe care le ai în timpul liber și povestea frumoasă de dragoste pe care o trăiești te fac cel mai fericit și te încarcă cu multă energie, iar sarcinile grele pe care le ai devin un fleac și scapi rapid de ele. Spre seară bucură-te de răsăritul lunii, nu ai mai făcut-o de ceva vreme și este momentul potrivit pentru a te bucura de clipe romantice în brațele persoanei iubite.

Gemeni

În prima parte a zilei te apasă amintiri vechi, probleme nerezolvate ale trecutului și dorul de vremurile în care erai liniștit și împăcat cu sine. Ar trebui să ai mai mult timp pentru tine, ca să-ți poți face ordine în gânduri și-n amintiri. În cea de-a doua parte a zilei, apele se mai liniștesc și întâlneștti o persoană care ți-ar putea schimba radical viața. Este timpul să alungi singurătatea și să îți îndrepți atenția spre o nouă poveste de dragoste, care deja îți bate la ușă.

Rac

Nativii Rac vor ca ziua de azi să fie transformată în „Ziua Adevărului”. Îți dai seama că faci mai mult rău decât bine dacă alegi în continuare să ascunzi adevărul, așa că te hotărăști să dai cărțile pe față. Încearcă să nu fi dur în exprimări și să nu rănești prin afirmații pe care o să le regreți mai târziu. Sinceritatea ți-a fost mereu apreciată și poți fi iertat mai ușor dacă știi cum să gestionezi situația. Astrele vă recomandă ca, indiferent de ce se întâmplă, să vă păstrați calmul și să nu dezamăgiți.

Leu

A fost o săptămână grea pentru nativii Leu. Au fost schimbări semnificative în mai multe domenii, astfel că astrele vă spun, astăzi, să luaţi o pauză şi să vă bucuraţi de momente de linişte petrecute în familie. Sunt momente în care căutaţi să vă asiguraţi liniştea interioară şi să vă menţineţi buna dispoziţie, chiar dacă nu toate lucrurile merg aşa cum v-aţi fi dorit.

Fecioară

Nativii Fecioară ar trebui să mai spună şi ei „stop” din când în când, dar plusul de energie pe care îl aveţi vă împiedică să vă opriţi din tot ceea ce faceţi, pentru a îndeplini un obiectiv deosebit de important. Cu atitudinea potrivită reuşiţi să treceţi peste cele mai dificile obstacole şi să arătaţi tuturor că sunteţi pregătiţi să faceţi orice pentru ca, la finalul zilei, să vă bucuraţi de un succes răsunător.

Citiți continuarea articolului pe SHOK.MD.


Pub