Primii gemeni identici din lume care și-au făcut schimbare de gen! Cum arată după transformare

Una dintre premierele comunității LGBTQ este chiar transformarea a doi gemeni identici în fete, după ce și-au făcut, simultan, schimbare de sex. Cei doi frați sunt acum fete și se simt cum nu se poate mai bine în noile lor corpuri, deși au trecut prin multe ca să ajungă astfel, scrie SHOK.MD cu referire la spynews.ro.

Foto: shok.md

Mayla Phoebe de Rezende şi Sofia Albuquerck, după cum se numesc acum, au 19 ani și încă din copilărie au simțit că ele, de fapt, ar fi trebuit să fie fete. Au reușit, însă, să marcheze o premieră mondială, după ce pe 13 și 14 februarie au făcut schimbarea majoră a vieții lor: au devenit, definitiv, din băieți, fete.

Cum arată gemenii deveniți fete printr-o schimbare simultană de gen

Totul a început încă de acum patru ani, când cele două gemene identice au început să fie monitorizate de medici pe parcursul tratamentelor hormonale la care au fost supuse până în luna februarie a acestui an. Au urmat pregătitrile pentru schimbarea definitivă de sex, fiind și ultimul pas spre îndeplinirea visului lor.

Și în timp ce alți tineri se tem să mărturisească în fața părinților ce orientări sau ce gânduri au cu viața și cu corpul lor, Mayla și Sofia au avut parte de toată susținerea din partea mamei și a tatălui lor, lucru mai puțin întâlnit în această comunitate.

Rudele fetelor au știut mereu cu ce problemă se confruntă, ba chiar le-au încurajat atunci când deveniseră victime sigure ale societății. Bunicul fetelor chiar și-a vândut casa pentru ca nepoatele lui să își schimbe genul fără nici o grijă.

Acum, frații gemeni, care au devenit primele gemene trans din lume, după o schimbare simultană de sex, declară că își doresc să devină mame, adoptând copii, însă momentan se concentrează pe școală. Mayla chiar vrea să devină medic și să le cumpere o casă nouă bunicilor săi, care au făcut acest sacrificiu numai pentru ca ele să își îndeplinească visul.

shok.md / Sursa:shok.md
shok.md / Sursa:shok.md
shok.md / Sursa:shok.md


Pub