„Lui îi plac și bărbații”. Detaliul șocant pe care l-a aflat Irena Boclincă despre fostul său soț, după divorț

S-au cunoscut în 2010, au fost căsătorițu din 2012 până în 2014, iar după ce au divorțat ea a aflat că fostul său soț simpatizează și bărbații, nu doar femeile. Este vorba despre actrița Irena Boclincă, stabilită cu traiul la București, care a făcut aceste dezvăluiri în cadrul unui interviu cu Dorin Galben, scrie SHOK.md.

Foto: Captura

Actrița spune că a divorțat pentru că totul era pe umerii ei: „Eu eram și femeie și bărbat, nu îmi place asta. Am remarcat asta treptat, pentru că nu poți să divorțezi doar pentru o anumită situație. Toate acestea se adună cu timpul, picătură cu picătură. Dar la un moment dat nu mai reziști și îți dai seama. Cum e moda la noi? Femeia e și femeie și bărbat și lasă că așa e bine, așa trebuie. Femeia îl apucă pe bărbat de cap și să îl duce… Mie nu îmi place așa, îmi place să fiu femeie în cuplu și bărbatul să-și știe rolul său, să facă ce e de făcut, să-și asume responsabilități.”

Irena Boclincă a povestit și cum a început povestea ei de dragoste: „Era stilist, noi ne-am întâlnit la un spectacol, inițial nu am luat în serios toată chestia asta. A venit după spectacol și hi-hi-ha-ha, cred că o să te iau de soție? Ai apartament? Gata, te iau… Ieși cu gașca, nu iei în serios, dar la un moment te oprești și zici: stai că ăsta se ține de mine. Deja ieșiți în doi, începi să analizezi, să tatonezi terenul. Cumva îți dai seama că se poate și așa. La început totul e bine și frumos și după aceea greul vine. Și într-adevăr așa e”.

Actrița a dat de înțeles că fostul ei soț ar fi atras și de bărbați, nu doar de femei. „Bag mâna în foc că rudele lui nu știu despre multe lucruri pe care le face el sau cel puțin despre ce o să vorbim acum, și atunci nu cred că este corect să audă de la mine chestia asta. Am aflat asta deja după ce nu mai eram împreună. Vorbeam cu prietenii și mi-au spus că el ar avea și pe partea cealaltă… Lumea a înțeles, îi plăceau și bărbații. Mie îmi dădea cu virgulă anumite lucruri, pe pla sexual tot eu eram mai mult cu inițiativa, era mai pasiv așa. Eu îmi explicam prin faptul că el a crescut doar cu mama, doar printre femei și ziceam că nu știe cum să fie bărbat pentru că s-a aflat de mic doar printre femei”, a relatat Irena Boclincă.

Revenită pentru puțin timp la baștină, actrița a povestit și despre soarta grea a foștilor săi colegi de scenă, actori din Republica Moldova, salariile mizere pe care aceștia le primesc, invidia de după culise și motivele din care unii cad foarte jos spre finalul carierei artistice.


Pub