Elevii de la liceul „Dacia”, în vizită la Centrul de Informare și Ghidare a Carierei din cadrul UTM

1a

La solicitarea profesorilor, părinților și elevilor-absolvenți ai Liceului Teoretic din sectorul Ciocana al capitalei, echipa CEGHID – Centrul de Informare și Ghidare a Carierei din cadrul Universității Tehnice a Moldovei a „spart gheața” în materie de promovare a specialităților și condițiilor de admitere și de studii la UTM, primind cu ospitalitate vizita a 15 liceeni însoțiți de profesoara lor, Tatiana SPÂNU.

Vizita liceenilor a demarat cu o excursie în spațiile de studii, laboratoarele, aulele și amfiteatrele din campusul Râșcani al Universității, rolul de ghizi asumându-și-l reprezentanții Comisiei de admitere.

Fiind pentru prima dată la Universitatea Tehnică, liceenii s-au interesat de programele de studii din cadrul facultăților și ce perspective le pot oferi acestea după absolvire; la ce facultăți UTM e dispusă să deschidă grupe cu predarea în limba rusă, iar răspunsurile gazdelor și tot ceea ce au descoperit în campusul academic i-a impresionat profund.

În conformitate cu rigorile sanitare, oaspeții și gazdele au avut grijă să respecte distanța socială, să poarte măști și mănuși, ceea ce însă nu a constituit un impediment pentru un dialog cald și cordial cu tinerii pasionați de fascinantul domeniu al ingineriei.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente