„Moldova Matters” – proiectul unui american stabilit în Moldova, în care expune în propria manieră cele mai importante noutăți de pe parcursul săptămânii

blog-of-farid-baddache

„Weekly Roundup” din cadrul blogului „Moldova Matters” prezintă în limba engleză cele mai importante evenimente politice și economice din Republica Moldova, din perspectiva unui american stabilit în Moldova.

David Smith, originar in SUA, este stabilit de mai mult timp în Republica Moldova, fiind fondatorul și managerul unui local din Chișinău.

Într-o postare pe Facebook, acesta a anunțat startul unui proiect propriu, în care va elucida cele mai importante evenimente politice și economice, care au avut loc timp de o săptămână în Republica Moldova. Astfel, va crea o bună oportunitate atât pentru vorbitorii de limbă engleză interesați de situația din țară, cât și pentru cei curioși de a vedea evenimentele cu ochii unei persoane care provine din afara țării.

„Weekly Roundup” este divizat pe rubrici, nu pe evenimente în parte, așadar oferă o viziune de ansamblu a celor întâmplate timp de o săptămână. Astfel, în cardrul blogului puteți să citiți despre politică, noutăți despre COVID-19, economie.

Doritorii de a urmări proiectul, pot să îl aceeseze aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente