Cum se simte Ion Chicu: „Spitalele sunt supraaglomerate acum cu noi, pacienții cu Covid”

Fostul premier, Ion Chicu, internat la Spitalul Clinic Republican, a scris un mesaj pe rețelele sociale în care anunță cetățenii că „spitalele sunt supraaglomerate acum cu noi, pacientii cu Covid” și îi îndeamnă să aibă grijă de sănătatea lor.

Foto: UNIMEDIA

„Stimați Prieteni! Mă grăbesc să Vă informez, că datorită profesionalismului excepțional al medicilor și personalului medical, săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea. Mă simt cu mult mai bine și mă închin doctorilor pentru salvare! Spre regret, spitalele din țară sunt supraaglomerare acum cu noi, pacienții cu Covid. Deși spații și resurse se mai pot identifica, medicii și personalul medical sunt extenuați. Ei luptă din greu pentru fiecare viață”, a scris Ion Chicu pe pagina sa de Telegram.

Fostul premier a venit cu un îndemn față de cetățeni, rugându-i să fie cât mai precauți și să respecte măsurile anti-Covid.

„Vă rog să Vă protejați la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici. Să poți respira de sine stătător e mare lucru, credeți-mă! Sănătate tuturor”, a încheiat mesajul Ion Chicu.

Amintim că la data de 23 februarie, fostul premier Ion Chicu a fost internat la Spitalul Clinic Republican.

Ion Chicu a mai fost infectat cu Covid-19 în luna decembrie 2020.


Pub