TEI te invită la spectacolul „O istorie foarte simplă”. Cum poți procura biletele

O ISTORIE FOARTE SIMPLA (3)

Timp de trei decenii, Teatrul Național „Eugene Ionesco” vă invită cu multă dragoste la spectacole de calitate. Nu este o excepție și drama „O istorie foarte simplă”, care va fi jucată pe 28 februarie, la ora 18.30.

Piesa „O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiică a unui cuplu înstărit, el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic.

Dragostea le este, evident, interzisă – un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre viitorul nepot.

Durata spectacolului este de 120 de minute (cu o pauză).

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV-2:
— purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul;
— dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrare;
— termoscanarea de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol;
— respectarea distanțării între persoane – de la intrarea la spectacol până la ieșire.

Atenție! Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Informații despre bilete aflați la casa teatrului, la numărul de telefon +373 22 233 833 ori +373 79 233 833 sau pe iticket.md.

Prețul biletelor variază între 80 și 300 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente