Educația financiară – un nou trend în Republica Moldova

diez md

Trading-ul și educația financiară au devenit în timpul pandemiei unul din cele mai solicitate domenii de pe glob. Numărul traderilor și cursanților a crescut exponențial în 2020, iar investițiile pe bursă au bătut adevărate recorduri.

În Republica Moldova, această profesie este încă în proces de dezvoltare, însă de câțiva ani, datorită Double Case – unica școală de trading din Moldova, acest domeniu nou, a căpătat un interes major din partea tuturor.

Oamenii primesc cunoștințe noi, au ocazia să afle despre posibilitățile de a face profit, de a cunoaște ce înseamnă tradingul, psihologia pieței, investițiile în sec.XXI, procesul de tranzacționare și afacerile pe termen lung, învățând de la specialiști financiari.

Acum poți accesa și tu Cursul teoretic gratuit de educație financiară și trading, alcătuit din patru lecții complete achitate din contul companiei. Iar pentru a te familiariza cu domeniul și cunoaște următoarele subiecte, este necesar să te înscrii pe acest FORMULAR.

Cursul dat se va desfășura cu prezență fizică, în oficiile Double Case, în Chișinău. Ulterior organizatorii vă vor contacta și oferi toate detaliile necesare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente