fbpx

Lista raioanelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 depistate sâmbătă pe teritoriul Republicii Moldova

Astăzi în Republica Moldova au fost confirmate încă 1518 cazuri de infectare cu noul coronavirus. Din acest total, peste 700 de persoane sunt din capitală, iar restul din raionele țării.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cea mai afectată regiune este Chișinăul, aici fiind confirmate 769 cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19. Pe locul doi se află Anenii Noi, cu 73 de cazuri. Lista este continuată de Transnistria (55 de cazuri), Ocnița (45 de cazuri) și Cimișlia (40 de cazuri).

În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 3654 de pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 317 în stare extrem de gravă (57 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată).

Amintim că ieri, 26 februarie, CNESP a emis o nouă hotărâre prin care se impun noi restricții anti-COVID-19. Așadar, pentru intrarea în Republica Moldova va fi necesară prezentarea unui test PCR negativ, efectuat cu 72 de ore înainte de călătorie. De asemenea, se suspendă activitatea teatrelor și a sălilor de concert. Totodată, toți elevii și studenții revin de luni la învățământul online.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button