/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Cei doi câini ai cântăreţei Lady Gaga furaţi în Los Angeles au fost recuperaţi

27 februarie 2021, ora 19:27

Cei doi câini ai cântăreţei Lady Gaga furaţi miercuri la Los Angeles şi pentru care diva pop a oferit o recompensă de 500.000 de dolari au fost recuperaţi de către poliţie, informează dpa şi AFP.

Koji şi Gustav, doi câini din rasa Bulldog Francez, fuseseră furaţi de doi necunoscuţi miercuri seara. Aceştia l-au împuşcat în piept pe angajatul cântăreţei care plimba animalele pe o stradă din Los Angeles, apoi au fugit cu o maşină.

“Cei doi câini ai cântăreţei Lady Gaga au fost predaţi unei secţii locale de poliţie, iar starea lor este bună”, a scris pe Twitter poliţia din Los Angeles (LAPD).

Koji şi Gustav au fost găsiţi de o femeie, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, care a contactat apropiaţii cântăreţei, a precizat LAPD fără a dezvălui alte detalii, deoarece o anchetă penală este în curs de desfăşurare.

Ryan Fischer, cel care plimba câinii, a fost rănit în timpul altercaţiei şi spitalizat. Un al treilea câine al cântăreţei a fugit, însă a revenit apoi alături de Fischer.

Câinii din rasa Bulldog Francez sunt relativ rari, un exemplar putând ajunge la câteva mii de dolari. Anchetatorii caută să stabilească dacă hoţii au acţionat ştiind că Gustav şi Koji aparţin vedetei sau dacă doar doreau să fure şi să revândă animale valoroase.

Lady Gaga este deosebit de ataşată de câinii ei, care o însoţesc frecvent la evenimente şi cu care publică fotografii pe reţelele de socializare

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram