Echipa lui Ilan Șor și-a mai îndeplinit o promisiune. Comuna Seliște a fost iluminată integral

Încă un punct de pe harta Moldovei poate fi văzut de la înălțime, asta după ce o altă localitate a fost iluminată, datorită implicării echipei Partidului „Șor”. Este vorba despre satul Seliște, raionul Orhei, din comuna cu același nume, din care fac parte trei localități și toate sunt iluminate. Altfel spus, toți cei peste 4000 de locuitori din comună se bucură de lumină pe străzi și nu mai au teama să meargă prin localitate când se lasă noaptea.

Foto: Seliște

La evenimentul festiv de aprindere a luminilor pe străzile satului Seliște s-au adunat aproape toți sătenii, reprezentanții autorităților locale și raionale, deputați ai Partidului „Șor”, precum și cei ai Platformei „Pentru Moldova”.

Pe lângă inaugurarea rețelei electrice la Seliște, care are o lungime de 15 kilometri și pe care au fost montate 800 de corpuri de iluminat, au fost modernizate șase transformatoare electrice. Anterior, tot datorită implicării echipei lui Ilan Șor, a fost iluminat satul Lucășeuca, acolo unde rețeaua electrică are o lungime de peste opt kilometri și au fost montate 500 de becuri de tip LED. Iar în satul Mana a fost instalată o rețea de 3,5 kilometri cu peste 170 de corpuri de iluminat de tip LED. Astfel, comuna Seliște dispune acum de un sistem de iluminare modernă pe o lungime totală de 27 de kilometri și pe care au fost montate circa 1500 de becuri.

Cu ocazia finalizării implementării proiectului privind iluminatul stradal în toate cele trei localități din comuna Seliște, au fost transmise mai multe mesaje de felicitare. Inițiatorul proiectului iluminatului stradal, liderul Partidului „Șor”, Ilan Șor, și-a exprimat satisfacția că încă o localitate din țara noastră a ieșit din beznă și se îndreaptă spre normalitate.

Seliște / Sursa:Seliște

„Încă o comună iluminată de noi înseamnă încă un pas făcut spre normalitate în țara noastră. Mulți dintre oponenții noștri pledează pentru Europa doar cu vorbele, iar noi suntem singura formațiune care face lucruri concrete pentru cetățeni. Noi construim Europa la noi acasă, creăm condiții bune de trai pentru oameni și ne implicăm în rezolvarea problemelor lor”, a declarat Ilan Șor.

La rândul său, primarul comunei Seliște, Andrei Gălescu, i-a mulțumit echipei lui Ilan Șor pentru susținere și a remarcat că proiectul privind iluminarea stradală a fost demult așteptat de oameni.

„Împreună cu echipa lui Ilan Șor, am finalizat un proiect foarte important. Așa cum am mai spus și anterior, vom continua cu alte proiecte de dezvoltare”, a spus primarul.

De asemenea, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a declarat că eficiența echipei lui Ilan Șor se datorează faptului că, într-un termen scurt, în raion s-au făcut mai multe schimbări vizibile.

„Succesele din raionul Orhei se datorează activității eficiente a echipei lui Ilan Șor, precum și faptului că avem cetățeni receptivi, care au susținut toate proiectele. Orheiul a devenit raionul cu cel mai mare ritm de dezvoltare din țară, iar acest fapt o arată și statisticile oficiale. Vă asigurăm că lucrurile bune vor continua la noi în raion și nu numai”, a menționat Dinu Țurcanu.

La evenimentul festiv de la Seliște au participat și deputații Partidului „Șor” Marina Tauber, Vladimir Vitiuc, Violeta Ivanov, Reghina Apostolova, iar din partea Platformei „Pentru Moldova” – deputatul Grigore Repeșciuc.

Reamintim faptul că Partidul „Șor” și-a propus să realizeze proiecte de iluminat public stradal în peste o sută de localități din țară, inclusiv în toate cele 74 de sate din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor.


Pub