image
Sursa foto: Jurnal.md

Hâncești: Două femei, înjunghiate cu un cuțit de bucătărie, după o beție; Agresorul a fugit de la locul faptei

Două femei de 28 și 49 de ani au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiate cu un cuțit de bucătărie în abdomen. Făptașul este un bărbat din Hâncești, împreună cu care acestea au consumat pe parcursul zilei de ieri băuturi alcoolice.

Poliția a fost alertată ieri seara, în jurul orei 19.30, de către un vecin care le-a spus că una dintre vecinele sale, dar și o altă tânără ar fi fost înjunghiate cu un cuțit în abdomen.

Imediat după primirea informației, polițiștii IP Hâncești s-au deplasat la fața locului, pentru a documenta cazul. Astfel, s-a stabilit că pe parcursul zilei de ieri, la domiciliu femeii de 49 de ani, s-au consumat băuturi alcoolice împreună cu o tânără de 28 de ani, dar și cu un bărbat de 40 de ani.

Ulterior, între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia bărbatul de 40 de ani a luat de pe masă un cuțit de bucătărie și i-a aplicat femeilor câte o lovitură, în regiunea abdomenului.

Ambele victime au fost transportate la Spitalul raional Hâncești, ne-a declarat ofițerul de presă al IP Hâncești, Cristina Vicol. După ce le-a înjunghiat făptașul a fugit într-o direcţie necunoscută, dar la scurt timp a fost reținut de oamenii legii.

Pe fapta dată a fost pornită o cauză penală, în baza art. 27/145 al (2) CP RM, tentativă de omor.

IP HânceștiIP Hâncești

Noutăţile partenerilor

comentarii: