image
Sursa foto: INSP

Două mașini ticsite cu mărfuri textile și alcool etilic, stopate în trafic: Șoferii nu dețineau acte de proveniență a mărfii

Polițiștii de patrulare au contracarat ieri în trafic o tentativă de plasare pe piața marfă, fără acte de calitate și provenienţă. Astfel, doi șoferi au fost opriți și documentați de inspectorii de patrulare în timp ce transportau ilegal mărfurile în autoturisme.

Potrivit datelor oferite de inspectorii de patrulare, în primul caz, un șofer de 43 de ani, din orașul Comrat transporta ilegal marfă textilă în valoare de 45 000 de lei.

INSPINSP

Tot în această zi, a mai avut loc încă un caz similar, fiind stopat un alt automobil condus de un bărbat de 34 de ani, care transporta aproximativ 600 de litri de spirt, de asemenea fără acte de proveniență.

INSPINSP

Conform legislației în vigoare, pentru achiziţionarea, păstrarea, transportul, comercializarea mărfurilor, produselor ori a materiei prime fără dovada originii şi a provenienţei lor, bărbații riscă câte o amendă de la 3 000 de lei până 4 500 de lei.

INSPINSP

Cazurile sunt investigate de către Inspectoratele de poliție Comrat și Orhei.

INSPINSP

Noutăţile partenerilor

comentarii: