Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Primăria municipiului Chișinău anunță că…

Primăria municipiului Chișinău anunță că traficul rutier va fi suspendat pe strada Ion Creangă

Primăria municipiului Chișinău anunță că în perioada: 01 – 31 martie traficul rutier va fi suspendat pe strada Ion Creangă, pe tronsonul cuprins între str. V. Belinski și str. E. Coca, cu excepția transportului public direcția spre str. Alba-Iulia.

Potrivit instituției, măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor de canalizare în cadrul proiectului „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din mun. Chișinău, tronsonul cuprins între str. Alba-Iulia și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare”.

Astfel, pe strada Ion Creangă, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

Rutele de troleibuz nr. 1, nr. 21, nr. 22 și nr. 27: în direcția spre centrul urbei –  de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, V. Lupu, C. Stere, A. Șciusev și în continuare pe traseele stabilite; în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Ruta de autobuz nr. 11: de pe str. Tudor Vladimirescu (or. Durlești) pe străzile Ion Creangă, V. Belinski, Ion Pelivan, Alba-Iulia, Ion Creangă, Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta de autobuz nr. 26: în direcția spre centrul urbei –  de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, V. Lupu, C. Stere. A. Șciusev, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit; în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Rutele de microbuz nr. 101, 121, 125, 172 și 174: în direcția spre centrul urbei –  de pe str. Ion Creangă pe străzile V. Belinski, Ioana Radu, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite, în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Ruta de microbuz nr. 103: în direcția spre centrul urbei – pe străzile V. Belinski, Ion Neculce, Eugen Coca, Ion Creangă și în continuare pe traseele stabilite, în direcția str. Alba-Iulia – pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.