15:22:24 25.04.2024
Stiri

FOTO // Noi membri în „familia” PD din Călărași: „În timp ce suntem martorii unei crize politice, luptelor și dezbaterilor politice interminabile, SCENARII și jocuri, oamenii din satele noastre trăiesc cu gândul la o viața mai bună”

Actualitate 26.02.2021 12:58 Vizualizări1453 Autor: Ziarul National
FOTO // Noi membri în „familia” PD din Călărași: „În timp ce suntem martorii unei crize politice, luptelor și dezbaterilor politice interminabile, SCENARII și jocuri, oamenii din satele noastre trăiesc cu gândul la o viața mai bună”


Organizația Teritorială Călărași a Partidului Democrat (PD) crește numeric, după ce ieri au aderat mai mulți membri. Despre aceasta a anunțat deputatul democrat Nicolae Ciubuc, care a le-a înmânat carnetele de membru .

„În timp ce suntem martorii unei crize politice, luptelor și dezbaterilor politice interminabile, scenarii și jocuri, oamenii din satele noastre trăiesc cu grijile și nevoile lor, cu gândul la o viață mai bună, dezamăgiți și îngrijorați cum ieșim din această pandemie. Ei vor continuarea proiectelor de infrastructură în localitățile lor, vor să știe când vor avea posibilitatea să se vaccineze, iar fermierii vor să știe dacă vor avea anul acesta parte de subvenții etc.”, a scris Ciubuc pe Facebook.

Despre aceste lucruri deputatul de circumscripție a discutat cu democrații din organizațiile primare PD din localitățile Temeleuți și Sipoteni, raionul Călărași.

„Am avut o plăcere deosebită de la comunicarea cu ei. Îi văd tot mai uniți și hotărâți. Ca de fiecare dată sunt mândru de fiecare dintre ei. Organizații primare puternice, grație liderilor acestor echipe - Zinaida Țurcanu și Vasile Rață - oamenii faptelor, respectați și apreciați de întreaga comunitate pentru aportul lor adus în dezvoltarea localităților”, a precizat deputatul.

„Le-am urat cu plăcere și mari emoții „bun venit în echipă” noilor membri PD din organizația noastră de la Sipoteni. Mândru să văd că oameni noi se alătură „familiei” noastre și vor să facă parte din echipa PD”, a conchis acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md