14:55:02 19.04.2024
Stiri

R. Moldova, al 36-lea stat din lume care ÎNREGISTREAZĂ vaccinul „Sputnik-V”: Dodon pune la cale cu Vasnețov cum să livreze preparatul în R. Moldova

Actualitate 26.02.2021 15:56 Vizualizări2016 Autor: Ziarul National
R. Moldova, al 36-lea stat din lume care ÎNREGISTREAZĂ vaccinul „Sputnik-V”: Dodon pune la cale cu Vasnețov cum să livreze preparatul în R. Moldova


Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale ar fi înregistrat astăzi vaccinul rusesc împotriva noului coronavirus, „Sputnik-V”, susține liderul socialiștilor, Igor Dodon.

Informația nu a putut fi confirmată la Agenție, responsabilii de acolo afirmând că vor face public în scurt timp un comunicat de presă la acest subiect.

„Livrările preparatului în R. Moldova vor începe foarte curând! Locuitorii țării noastre vor obține acces la vaccinul care este folosit în aproximativ 40 de țări ale lumii, inclusiv europene, și este considerat de către experți sigur și cu o eficiență înaltă”, a scris Dodon pe Facebook.

La scurt timp, Ambasada Federației Ruse la Chișinău a anunțat despre întâlnirea avută astăzi de către Ambasadorul Oleg Vasnețov cu Dodon, cei doi punând în discuție înregistrarea vaccinului rusesc și livrarea acestuia în R. Moldova.



Menționăm că, în ultimele zile, misiunea diplomatică rusă de la Chișinău a publicat mai multe comunicate de presă în care informa despre înregistrarea vaccinului „Sputnik-V” în diferite state, în mod special din Africa și Asia.

Astfel, R. Moldova este al 36-lea stat din lume care ar fi înregistrat acest vaccin împotriva noului coronavirus, alături de Honduras, Gana, Iran, Pakistan, Gabon, Kazahstan, Armenia, Belarus, Egipt, Bolivia etc.

Vaccinul „Sputnik-V” nu a fost înregistrat deocamdată de către Organizația Mondială a Sănătății.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md