fbpx

De ce nu a fost lăsat Sîrbu să intre la ședința CSS? Sandu: „Vine dintr-o grupare parlamentară care…”

Președinta afirmă că deputatul Sergiu Sîrbu nu a fost lăsat vine să intre la ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS) din cauza conflictelor de interese. Precizarea a fost făcută de Maia Sandu după întrunire.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ei, deputatul „face parte dintr-o grupare parlamentară, unii membri ai căreia sunt implicați în subiectele discutate al CSS”. În același timp, Sandu declară că politicianul a fost informat că „nu va putea să asiste”.

Amintim că, anterior, parlamentarul spunea că a fost „bruscat de ofițerii de pază și practic scos cu forța din instituția prezidențială”. Acesta, însă, declara că deținea invitație oficială la ședință.

Dar azi dimineața am găsit pe poștă o scrisoare cu recomandarea de a mă abține de a veni la ședință. Scrisoarea are denumirea „scrisoare lui Serioja Sîrbu”. Trec peste faptul că s-a trecut peste limbajul oficial, dar s-au trecut liniile roșii”, menționa acesta.

Potrivit lui Sîrbu, potrivit legii, acesta participă la ședințele CSS ca reprezentant al Parlamentului. Deputatul este președinte al Comisiei pentru Securitate și Ordinea Publică.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button