image
Sursa foto: NADEJDA ROSCOVANU

Dodon nu vrea anticipate; „Cât costă alegerile? 120 de milioane de lei, asta înseamnă un milion de doze de vaccin Sputnik”

Igor Dodon susține că PSRM nu intenționează să inițieze demiterea președintei țării, Maia Sandu, prin referendum. Acesta menționează că singura soluție este învestirea unui nou Guvern.

Liderul PSRM a declarat în cadrul emisiunii „Moldova în direct”, că nu vor avea loc nici alegeri parlamentare anticipate și nici referendum nu va fi.

Aud că „haideți cât mai repede la anticipate”. Cât costă alegerile? 120 de milioane de lei. Asta înseamnă un milion de doze de vaccin Sputnik. Nu va fi nici referendum, nici anticipate. Alegeri, teoretic pot fi, dacă noi o să avem dialog, dacă o să stabilizăm situația, cu Guvern temporar, și după aceea o să mergem la anticipate. Dar ca să mergi la referendum care-i sensul? Să cheltui peste 100 de milioane de lei ca să revenim la situația care suntem. Am văzut că cineva ne împinge pe noi, pe socialiști, că hai, lansați procedura de scoatere din funcție prin referendum. Dar pentru ce? Pe noi nu ne deranjează acum Maia Sandu, ci interesele oamenilor. Nu vom merge la referendum”, a declarat Igor Dodon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: