image
Sursa foto: Getty Images

Germanii au dezvăluit echipa la care va ajunge Jurgen Klopp anul viitor

Liverpool pare a se fi împăcat cu ideea că nu poate păstra titlul de campioană în Anglia și se concentrează pe UEFA Champions League, unde este favorită la calificarea în sferturi după ce s-a impus cu 2-0 în fața lui Leipzig în meciul tur.

Jurgen Klopp nu a putut reveni în țara natală, deoarece guvernul german a impus restricții de călătorie cetățenilor care vin din Marea Britanie, iar meciul s-a jucat la Budapesta.

Însă managerul ”cormoranilor” s-ar putea întoarce într-o postură oficială - cotidianul Bild susține că există șanse foarte mari ca de anul viitor Jurgen Klopp să preia naționala Germaniei.

Tehnicianul de 53 de ani are contract cu gruparea de pe Anfield Road până în 2024, dar ar urma să se despartă vara viitoare de Liverpool și apoi să ia o vacanță de 6 luni.

Iar apoi, după Mondialul din Qatar, ar urma să-l înlocuiască pe Jurgen Low. Asta pentru că ediția din 2024 a Campionatului European este în Germania, iar federația și-ar dori un nou titlu continental cu această ocazie, performanță pe care nu a mai realizat-o din 1996.

Jurgen Klopp a dezmințit recent orice zvonuri referitoare la faptul că se gândește să plece de la Liverpool după 4 înfrângeri la rând în campionat.

”Care sunt exact zvonurile? Că plec eu sau că sunt demis? Vă spun clar, nu am nevoie de nicio pauză! Iar despre problemele personale nu-mi place să vorbesc.

Am 53 de ani, sunt în fotbal de 30 de ani, pot separa lucrurile. Nu aduc cu mine la antrenament problemele de acasă.

Nimeni nu trebuie să-și facă griji pentru mine, chiar dacă nu arăt așa bine! E din cauza vremii, sunt alb, iar barba din ce în ce mai căruntă! Nici nu dorm prea mult, de aceea am ochii așa!

Dar sunt plin de energie, sincer. Doar că nimeni nu a scris un manual despre cum să ieși din asemenea situații. Dar Liverpool va ieși cu bine, ne vom descurca.

Știu că mulți sunt dezamăgiți de rezultate, eu sunt responsabil. Dar cred că jocul arată destul de bine. Nu cred că poți îmbunătăți situația jucând prost! Veți vedea că vom fi din nou tari, eu sunt gata, băieții sunt gata! Iar în ceea ce mă privește nu aveți de ce să vă faceți griji”, a declarat Jurgen Klopp.

Klopp a ajuns pe Anfield Road în 2015 și a cucerit UEFA Champions League în 2019 și titlul de campioană în 2020.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: