(video) L-a „oprit” copacul, în locul polițiștilor: Un taximetrist, prins beat la volan, a încercat să fugă de oamenii legii

A urcat în stare de ebrietate la volan și a ajuns cu mașina într-un copac. Este vorba despre un taximetrist din Chișinău, care a fost oprit de oamenii legii pe o stradă din capitală, după ce a ignorat un indicator rutier. În urma impactului , tânărul s-a ales și cu o traumă la picior și a fost preluat de o ambulanță.

Foto: captură video

Potrivit poliției, totul s-a întâmplat în jurul orei 04:00. Șoferul a ignorat indicatorul rutier „acces interzis” la intersecția străzilor Calea Moșilor cu Ismail, și a fost stopat un automobil de marcă Skoda.

Taximetristul însă a ignorat cerințele ofițerilor de patrulare, iar la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hașdeu și Gheorge Coșbuc s-a izbit într-un copac.

Șoferul de 25 de ani se afla în stare de ebrietate la volan, având o concentrație de 0,29 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost preluat de ambulanță cu traumă la picior. La fața locului a fost solicitată și grupa accidente rutiere.

Pe numele șoferului a fost deschisă o anchetă pe faptul conducerii vehiculului în stare de ebrietate.


Pub