PSRM anunță că a avut discuții informale cu majoritatea forțelor politice din Parlament

PSRM a desfășurat o nouă rundă de consultări cu toate fracțiunile și grupurile parlamentare. Declarația a fost făcută de liderul fracțiunii parlamentare a socialiștilor, Corneliu Furculiță, în cadrul unei emisiuni la NTV Moldova.

Foto: UNIMEDIA

„Am invitat fracțiunile și grupurile parlamentare la consultări. Poartă, deocamdată, un caracter informal. Am avut loc discuții practic cu majoritatea forțelor politice din Parlament. A fost o discuție mai mult de tatonare a pozițiilor, de aflare a opiniei fiecărei fracțiuni, după care vom discuta nemijlocit în formațiunile noastre politice și vom reveni la discuții”, a precizat Furculiță.

Amintim că la data de 23 februarie CC a declarat neconstituțional decretul Maiei Sandu privind desemnarea, repetată, a Nataliei Gavrilița la funcția de premier.

În aceeași zi, Maia Sandu a anunțat că oamenii vor decide viitorul țării, în cadrul alegerilor anticipate sau în cadrul unui referendum de demitere a președintelui pentru refuzul de a desemna un candidat la funcția de prim-ministru.


Pub