(doc) Membrii PD din Dondușeni au părăsit formațiunea. Ce-i nemulțumește

Organizația raională din Dondușeni anunță că a părăsit formațiunea Partidului Democrat din Moldova, grupul de primari și consilieri raionali și sătești PD Dondușeni sunt nemulțumiți și dezămăgiți de acțiunile lui Pavel Filip, în calitate de președinte PD și a întregii conduceri PD, care potrivit lor a și adus la distrugerea partidului.

Foto: UNIMEDIA

„Noi am crezut sincer în valorile şi promisiunile noii conduceri PD. Am crezut că lucrurile se vor schimba spre mai bine și că PD se va transforma într-un partid mai puternic, mai deschis spre membrii săi, orientat spre oamenii din teritoriu şi cetăţenii Republicii Moldova.

Acum înțelegem că am fost mințiți, iar toate acțiunile şi deciziile de partid, sunt adoptate de un grup restrâns, care sunt ghidați doar de interesele lor individuale. Avem convingerea că de toate eșecurile PD la Chişinău şi în teritoriu sunt vinovați anume Pavel Filip și conducerea partidului.

În acest context, declarăm că ne retragem încrederea în preşedintele Partidului Democrat, Pavel Filip, precum și exprimăm neîncredere întregii conduceri ai partidului. Declarăm că părăsim Partidul Democrat din Moldova şi ne declarăm neafiliați”, se menționează în Declarația OT Dondușeni.

În luna ianuarie opt primari și un consilier din Soroca la fel au decis să părăsească Partidul Democrat din Moldova. Potrivit lor, cauza plecării este „regresul și acțiunile inexplicabile ale conducerii partidului”.

Și membrii Organizației Teritoriale Florești a Partidului Democrat la fel au părăsit formațiunea. Aceștia au semnat o scrisoare comună anul trecut, în care denunță evoluții „regretabile” în PD și își exprimă neîncrederea în conducerea rămasă a partidului.


Pub