(video/update) Taximetrul proiectat într-un copac în această noapte pe o stradă din Chişinău a fost de fapt furat

(update 19:05) Mașină menţionată în articol aparține parcului de taximetre “Next”. Din păcate, astăzi, în intervalul orelor 00:00 – 04:00, automobilul a fost furat, fapt raportat deja poliției.

De notat este că, în momentul producerii accidentului, la volanul mașinii nu se afla unul dintre șoferii companiei Next, ci presupusul hoț al automobilului dispărut din parc.

În context mai aflaţi că Yandex Go nu este un serviciu de taxi, ci doar aplicația prin care se operează comenzi de taxi, de către șoferi și pasageri.


(11:58, ştire iniţială) Nu l-a putut opri poliţia, l-a oprit un copac. Un tânăr taximetrist din Chişinău a fost încătuşat de dimineaţă

Un șofer de taxi de 25 de ani a intrat în vizorul polițiștilor, după ce a urcat beat la volan, a ignorat cerințele de a stopa și s-a tamponat într-un copac în sectorul Centru al Capitalei. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de 25 februarie curent.

Șoferul se afla la volanul unui automobil de marca Skoda și a fost oprit aproximativ la ora 4:00 pentru ignorarea indicatorului rutier Acces interzis de la intersecția străzilor Calea Moșilor cu Ismail.

Conducătorul auto însă a ignorat cerințele legale ale ofițerilor de patrulare, iar la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hașdeu și Gheorghe Coșbuc s-a tamponat într-un copac.

Polițiștii precizează că șoferul de 25 de ani se afla în stare de ebrietate la volan, având o concentrație de 0.29 mg/l în aerul expirat. Acesta a fost preluat de ambulanță cu o traumă la picior. La fața locului a fost solicitată și echipa care documentează accidentele rutiere.

Pe numele șoferului a fost deschisă o anchetă pe faptul conducerii vehiculului în stare de ebrietate.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/