joi, 28 martie, 2024
10 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeSebeca Engineering SRL - 10 ani de activitate în proiectarea și construcția obiectelor agroindustriale

Sebeca Engineering SRL – 10 ani de activitate în proiectarea și construcția obiectelor agroindustriale

Recomandate

Compania Sebeca Engineering SRL sărbătorește 10 ani de activitate. Pe parcursul a unui deceniu a reușit să devină o companie de succes, deoarece a demonstrat că abordarea individuală, operativitatea și inovațiile sunt principalii piloni pentru o afacere prosperă.

Deși se consideră o companie tânără, cu o echipă la fel de tânără și motivată a reușit să-și înscrie în palmaresul său o serie de obiective cu care se mândrește, iar cu fiecare proiect dat în exploatare oferă clienților siguranță și durabilitate.

În contextul jubileului, administrația companiei a remarcat principalele realizări și a punctat prioritățile pentru următoarea perioadă.

Aliona Berbec, directorul companiei a menționat că pe parcursul anilor au ținut să abordeze clienții individual oferind soluții personalizate, câștigând încredere și respect.

„La moment, compania Sebeca Engineering SRL se axează pe elaborarea noilor tehnologii pentru menținerea duratei de păstrare a produselor post-recoltare pentru agricultori. Construcția unui depozit frigorific începe de la ideea pe care o are fermierul până la realizarea finală, punând accent pe calitate și durabilitatea proiectului realizat. Produsele Sebeca sunt destinate atât producătorilor de fructe și legume, cât și producătorilor de carne fiind realizate, pe parcursul anilor, diferite obiective pentru congelarea și păstrarea cărnii, laptelui, vinificație. Ideea de a fi dezvoltate aceste obiective a pornit din experiența pe care am avut-o anterior cu producătorii din diferite sectoare”.

Compania Sebeca are o serie de priorități, care o fac unică printre instituțiile din acest sector, a menționat Sergiu Berbec, director comercial.

„În primul rând, Sebeca vine cu produse ce se înscriu în raportul preț-calitate. Abordarea față de client este una individuală, deoarece propunem soluții diferite pentru fiecare client în parte. Operativitatea cu care sunt realizate obiectivele este la fel o caracteristică definitorie. Nu în ultimul rând, compania oferă mentenanță. Aceștia sunt pilonii  de bază care ne ajută să ne regăsim în lista liderilor de piață. Totodată, propunem o serie de know-how-uri care sunt utilizate pe larg în industria dată”. 

Toate depozitele frigorifice sunt monitorizate la distanță, iar departamentul tehnic realizează etapizat verificarea utilajului.

„Accesul la acest soft permite atât beneficiarului, cât și departamentului tehnic a companiei noastre, în regim online, crearea unui istoric, realizarea unei analize a condițiilor de păstrare. Consultanța oferită de companie îi ajută pe clienți să identifice proiectele și programele care oferă suport financiar pentru realizarea depozitelor dorite”, a mai spus Aliona Berbec. 

Compania Sebeca s-a menținut pe piață datorită celor trei piloni după care se ghidează pe parcursul anilor de activitate: stabilitate financiar, potențial comercial și suport tehnic. 

„Cred că noi ne-am menținut datorită divizării corecte a activităților, astfel ca fiecare departament, echipă și persoană este responsabilă de munca pe care o desfășoară.  Investim în școlarizarea personalului și atragem clienții prin soluțiile pe care le oferim, astfel devenim mai competitivi și competenți”, a explicat Sergiu Berbec. 

Anul 2021 va fi unul deloc ușor, cu multe provocări, iar agricultorii, după ce s-au confruntat cu o serie de probleme în sector cum ar fi seceta, vor fi mai precauți la investițiile pe care le vor realiza. Cu toate acestea, Compania Sebeca Engineering SRL are deja o serie de contracte și mai mult ca atât, planifică inclusiv să se extindă în afara țării și să diversifice spectrul serviciilor prestate.

„Trebuie să fim flexibili și ageri față de cerințele pieței, deoarece aceasta este instabilă și fluctuantă, iar noi trebuie să răspundem prompt la așteptările pe care le au clienții noștri. Nu este ușor, dar muncim continuu pentru aceasta. Planificăm să majorăm numărul angajaților, suntem gata să investim și să-i creștem, pentru că doar așa putem avansa toți împreună. Suntem și vom fi compania care dorește să dezvolte domeniul industrial și să demonstrăm că în Moldova se pot realiza obiective investiționale majore, calitative, operativ, la prețuri accesibile și cu muncitori tineri calificați”, a conchis Sergiu Berbec.

„Vrea să mulțumesc clienților că ne-au acceptat ca furnizori și să le doresc multă baftă, să poată să prospere și să înfrunte greutățile cu ușurință. Compania noastră este deschisă pentru a-i susține și ajuta. Suntem gata să reutilăm, să reconstruim și să materializăm toate ideile și gândurile pe care le au față de afacerea personală. Angajaților le doresc să fie în continuare o echipă consolidată, ambițioasă, să  aibă gânduri bune și să-și dorească un viitor acasă, alături de familiile lor. Administrației îi doresc să aibă putere și să facă față tuturor cerințelor și așteptărilor pe care le au atât clienții, cât și angajații”, a transmis Aliona Berbec.

Compania Sebeca Engineering SRL oferă cele mai avantajoase soluții de proiectare și construcție pentru obiectele industriale și comerciale proiectate și construite. 

Mai multe detalii despre compania Sebeca Engineering SRL și proiectele realizate de această companie le puteți afla accesând site-ul sebeca.md.

Tatiana Caraman
Tatiana Caraman
Staff Editor

Citește și ›

Advertoriale