image
Sursa foto: Consiliul Raional Glodeni

Primarul comunei Camenca din raionul Glodeni s-a stins din viață la 60 de ani

S-a stins din viață Ion Postolache, primarul comunei Camenca, din raionul Glodeni. Acesta avea 60 de ani și a pierdut lupta pentru viață, după o luptă crâncenă și istovitoare cu o boală grea, anunță Consiliul Raional Glodeni.

Ion Postolache s-a născut în localitatea Camenca, din raionul Glodeni, pe data de 14 mai 1960. Acesta a absolvit Institutul Agricol, specialitatea Mecanizare, Inginer mecanic.

„Pe parcursul vieții, a deținut mai multe funcții de conducere în raionul Glodeni, inclusiv consilier raional mai multe mandate. Pe data de 6 noiembrie 2019, i-a fost validat mandatul de primar al comunei Camenca, activitate pe care a desfășurat-o responsabil, fiind o persoană devotată idealurilor naționale.

În sufletul cămincenilor, rămâne amintirea despre Ion Postolachi, fiind om cumsecade, bun la suflet, respectuos și un familist exemplar. Ne exprimăm respectul pentru activitatea Sa în interesul cetățenilor, pentru ambiția depusă la dezvoltarea social-economică a raionului Glodeni”, se menționează în mesajul de condoleanțe transmis de Consiliul Raional Glodeni.

Noutăţile partenerilor

comentarii: