(stop cadru) În „țara” lui Cavcaliuc a început vaccinarea anti-Covid. În Moldova, încă nu

Liderul Partidului Acasă Construim Europa, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat, într-un interviu pentru un post de televiziune din România, că în Republica Moldova a demarat deja campania de vaccinare anti-Covid. Asta chiar dacă autoritățile au anunțat că primele doze ar putea ajunge în țara noastră abia la sfârșitul acestei luni.

„S-a început vaccinarea acum ceva timp, am văzut la știri că s-a început vaccinarea. Probabil merge în domeniul medical, sunt cei care sunt cei mai expuși și trebuie să avem grijă de ei fiind că ce ne facem fără medici. După care urmează să vedem cum va merge și vaccinarea întregii populații”, a declarat Cavcaliuc, în cadrul emisiunii.

Primul lot de vaccin urma să ajungă în țară la mijlocul lunii februarie. 24.570 doze de vaccin Pfizer/BioNTech și 264.000 doze produse de Oxford/AstraZeneca.

Acum trei zile, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a declarat că niciun vaccin contra Covid-19 nu a ajuns pe teritoriul țării, iar din cauza unor probleme de ordin tehnic, loturile promise ar putea ajunge în țara noastră la sfârșitul lui februarie.


Pub