(foto) Dragobetele a ajuns la USM cu flori, inimioare și declarații de dragoste. Tinerii și-au unit destinele pentru 24 de ore

My Post (2)

După cum știți, februarie este considerată luna dragostei, iar această feerie de sentimente au simțit-o și studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la USM. În ziua de 24 februarie, cinci perechi de tineri „îndrăgostiți” și-au oficializat căsătoria și destinele pentru 24 de ore.

Într-un anturaj cu multe inimioare și atmosferă de sărbătoare, au fost rostite declarații de dragoste, s-au dăruit buchete de flori, iar câțiva tineri și-au unit destinele cu ajutorul primului sărut.

„Sunteți gata să vă respectați, să vă jurați dragoste și devotament nebun timp de 24 de ore?” – la această întrebare toți îndrăgostiții au răspuns printr-un sincer DA, fără excepții.

Oficializarea căsătoriei lui Andrei și Olivia, studenți la jurnalism

„Lăsați emoțiile la o parte și pur și simplu trăiți viața la moment”

Printre tinerii care și-au unit destinele se numără Vladimir și Elena, care și-au apropiat inimile prin alianța de iubire, chiar dacă aceasta a fost oficializată doar pentru 24 de ore. Mariajul lor a fost declarat oficial, iar schimbul de inele nu s-a lăsat mult așteptat.

Vladimir și Elena și-au unit destinele

„24 februarie nu este doar o dată în calendar, e ziua în care eu mă căsătoresc cu Elena. Noi avem împreună foarte multe amintiri, iar astăzi am decis să mă căsătoresc cu ea, întărind relația noastră de prietenie”, ne-a spus Vladimir Bîrzoi după ceremonie.

Totodată, „soția” sa Elena a menționat că relația lor de prietenie se datorează devotamentului, sincerității și, nu în ultimul rând, zâmbetelor sincere.

Vladimir a venit și cu un mesaj pentru băieții îndrăgostiți, îndemnându-i să nu economisească pe flori și să fie mai curajoși măcar și pentru o zi.

Holul facultății de jurnalism

Evenimentul a fost organizat de către echipa CSMM (Consiliul Studenților Mass-Media) și are ca scop marcarea zilei de 24 februarie.

„Această tradiție vine din 2007-2008, iar după o pauză îndelungată, a reapărut prin anul 2017. Totodată, noi ne străduim să menținem aceeași idee în fiecare an, mai exact oficializarea căsătoriilor timp de 24 de ore. De la an la an, diferă doar tema. Anul trecut, a fost legată de costumul național și tradițiile moldovenești, iar anul acesta am ales jocurile de noroc”, a declarat Ilenuța Murea, membră a CSMM.

Menționăm că oficializarea căsătoriilor la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării are loc an de an, iar evenimentul este organizat de tinerii voluntari ai facultății, membri CSMM.

Vedeți și cum doi reporteri de la #diez și-au unit destinele de Dragobete în 2018.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente