(video) Câte încălcări se depistează zilnic, inclusiv prin camerele active de monitorizare a traficului din Chişinău

Zilnic, camerele de monitorizare a traficului din Chişinău și patrulele poliției înregistrează peste 800 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere.

Chiar dacă, practic, toți conducătorii auto, cunosc zonele în care sunt amplasate aceste camere, totuși, sunt încă foarte mulţi care pur şi simplu le ignoră şi se deplasează aşa cum le place, notează TV8.

Șoferii din capitală sunt în obiectivele camerelor de monitorizare a traficului rutier 24 din 24 de ore. Un număr de 350 de camere, instalate în 41 de intersecții din capitală, fixează non-stop încălcările pe care le comit șoferii.

Potrivit Poliției, străzile unde șoferii își testează cel mai des mașinile la viteză sunt Muncești, Băcioi, Viaduct, dar și la intrare în Stăuceni.

Totodată, camerele de monitorizare a traficului rutier permit Poliției să observe fluxul rutier, să urmărească mașinile anunțate în căutare, dar și pe conducătorii auto care încearcă să se eschiveze de la răspundere.

Ultima dată, sistemul de supraveghere a traficului rutier a fost înnoit acum doi ani, atunci când au fost amplasate camere de supraveghere noi în mai multe intersecții din capitală.

Vezi şi:

https://autoblog.md/lista-si-locatia-camerelor-functionale-de-supraveghere-a-traficului-rutier-din-municipiul-chisinau/
https://autoblog.md/incredibil-peste-90-din-capturile-camerelor-de-supraveghere-ale-traficului-din-chisinau-nu-pot-fi-folosite-pentru-amenzi/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/