(video) Campionul de golf Tiger Woods, implicat într-un accident cu noul Genesis GV80. Maşina s-a răsturnat de mai multe ori

Noul Genesis GV80 a devenit pe neașteptate un protagonist lăudat în accidentul care l-a trimis marți pe campionul de golf Tiger Woods la un spital din Los Angeles. Oamenii legii au declarat că structura maşinii și faptul că a utilizat centura de siguranţă sunt lucruri care i-au salvat viaţa.

GV80 a fost în centrul atenţiei în ştirile de marţi, cu elicoptere din care s-au filmat cum exemplarul stricat a fost tras de pe marginea drumului, ridicat pe o platformă și transportat pe străzile din Los Angeles într-o zonă în care anchetatorii să-şi poată face treaba.

https://www.youtube.com/watch?v=yDjkSSK9uDI
https://www.youtube.com/watch?v=Mw3wMbWb9C0
https://www.youtube.com/watch?v=0xSF6iChmMQ

Woods conducea un vehicul de curtoazie după ce a fost gazda turneului pentru turneul de golf Genesis Invitational de la Riviera Country Club. Un autocolant “Genesis Invitational” cu sigla mărcii Genesis erau vizibile pe ușa șoferului maşinii stricate.

Șeriful comitatului Los Angeles, Alex Villanueva, a declarat la o conferință de presă că SUV-ul s-a rostogolit de mai multe ori înainte de a părăsi carosabilul, în timp ce cobora de pe un deal de lângă Rancho Palos Verdes.

Din fericire, habitaclul a rămas intact, airbagurile au fost declanşate și faptul că şoferul purta centura de siguranță l-au salvat de răni mai grave sau de moarte. Woods a suferit răni în zona picioarelor, însă acestea nu îi pun viaţa în pericol.

Adjunctul șerifului Carlos Gonzalez, primul ofițer de poliţie care a ajuns la locul accidentului, a numit integritatea generală a modelului GV80 “o minune a automobilelor moderne” și a declarat că a văzut accidente similare de-a lungul multor ani în care vehiculele și pasagerii nu s-au descurcat atât de bine.

Gonzalez a mai spus că porțiunea de drum unde a avut loc accidentul a fost problematică de ani de zile din cauza drumului în pantă. S-au acordat nenumărate amenzi pentru depăşirea limitei de viteză, unii rulând chiar şi cu 130 de km/h, în zonă fiind o limită de 72 km/h.

Până se investighează cauza accidentului, Genesis i-a urat deja sportivului însănătoșire grabnică.

GALERIE FOTO:
(sursă: Reuters)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/