NATO a donat 25.000 de combinezoane de unică folosință Spitalului de Copii „Valentin Ignatenco”

Anticoruptie.md
24/02/2021

Alianța Nord-Atlantică a donat 25.000 de combinezoane de unică folosință, de model Tyvek 600+, în valoare de 302.250 de dolari, Spitalului Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco”.

„Apreciem gestul de solidaritate și aducem sincere mulțumiri Organizației Tratatului Atlanticului de Nord pentru sprijinul acordat sistemului de sănătate. Acest suport sub formă de echipamentele de protecție, oferit ca răspuns la situația pandemică din Republica Moldova, va contribui esențial la protecția lucrătorilor medicali și la acordarea asistenței medicale copiilor”, a declarat secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Tatiana Zatîc.

De partea cealaltă, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Lituaniei în Republica Moldova, Kestutis Kudzmanas, a menționat că „NATO se solidarizează cu Republica Moldova în contextul situației epidemiologice actuale”.

„Ne face plăcere să prezentăm această donație din partea NATO pentru Republica Moldova, pentru a ajuta la întărirea efortului țării în lupta cu COVID-19.”

 

Anticoruptie.md
24/02/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii